Sunt aici

"Sunt aici cu toate gândurile mele

Şi coastele pe dos nici eu nu ştiu cum

De am rătăcit atâtea nopţi fără nume fără aer

Zgomotele se aud atât de puternic în spatele pereţilor

Şi nu pot dormi - iubirea e cea mai hâtră pânză - din nou acelaşi gust de absint ... "



("Absintheria din oraşul vechi") - Angela Baciu



marți, 11 ianuarie 2011

mesaj program cultural

Mesaj de la d-na Flavia Cosma

"La Mulţi Ani 2011! Vă dorim un an nou cu pace, realizări şi activităţi creatoare importante în domeniul literar şi artistic. Sperăm că anul 2011 ne va da prilejul să ne conectăm cu dumneavoastră mai des prin intermediul programelor şi evenimentelor culturale din cadrul Casei Internaţionale de Creaţie, din Val David, Quebec, Canada.
Dacă luna ianuarie este luna luărilor de decizii importante pentru anul în curs, vă oferim posibilitatea de a acţiona încă de pe acum: Următorul şi primul termen de depunerea a aplicaţiilor pentru bursele Jean Tăranu pe perioada aprilie si mai 2011 este la data de 15 februarie.

Vă invităm să completaţi aplicaţia pe care o veţi găsi accesând pagina www.flaviacosma.com/Val_David.html Nu se percepe nici o taxă pentru depunerea aplicaţiilor.
În afara burselor Jean Tăranu puteţi aplica pentru Resedinţă în orice perioadă a anului complectând aplicaţiile obişnuite. Pentru a vă informa despre IWAR, Val David înainte de a face aplicaţia — ori simplu pentru a vă familiariza cu Reşedinţa—puteţi să consultati datele proiectului pe situl www.flaviacosma.com/Val_David.html.

Al III Festival International al Scriitorilor si Artistilor Palabra en el mundo wva avea loc la Rezidenta pe 21 si 22 mai 2011. Pentru mai multe informatii si pentru cerere de participare va rugam sa ne contactati la adresa de email.flaviacosma@rogers.com

Stabilirea unor baze de colaborare cu dumneavoastră este un obiectiv important din punctul nostru de vedere şi de aceea dorim să vă amintim de o nouă posibilitate de a vă ţine la curent cu evenimentele din cadrul Casei de Creaţie Val David: Facebook (Flavia Cosma)
Vă rugam să primiţi cele mai bune urări de sănătate şi succese din partea noastra acum la începutul anului 2010 şi la începutul unei noi decade!
Flavia Cosma, Director IWAR, Val David, Quebec, Canada