Sunt aici

"Sunt aici cu toate gândurile mele

Şi coastele pe dos nici eu nu ştiu cum

De am rătăcit atâtea nopţi fără nume fără aer

Zgomotele se aud atât de puternic în spatele pereţilor

Şi nu pot dormi - iubirea e cea mai hâtră pânză - din nou acelaşi gust de absint ... "("Absintheria din oraşul vechi") - Angela Baciuvineri, 19 noiembrie 2010

Album de fotografie - Razvan Voiculescu

Invitatie:

Ţara Lăpuşului – o lume veche, unde te molipseşti de viaţă !!!

Răzvan Voiculescu lanseaza luni, 22 noiembrie, un nou album de fotografie însoţit de un scurtmetraj – “Destine încrustate. Ţara Lăpuşului”.

Evenimentul, susţinut de Petrom, va avea loc începând cu ora 19.00, la sala Constanţa din JW Marriott Bucharest Grand Hotel.
Răzvan Voiculescu este un căutător de locuri speciale. Le descoperă şi apoi stăruie asupra lor, le priveşte şi le “descoase” până ajunge la fibra lor.
Cel mai recent ţinut asupra căruia s-a oprit este Ţara Lăpuşului, partea dinspre sud a Maramureşului. Un spaţiu aproape necunoscut, în care timpul îşi mai răreşte din asprime şi se lasă trăit, parcă, după liniile domoale în care lăpuşenii îşi încrustează lemnul.
Evenimentul de lansare a albumului va avea loc luni, 22 noiembrie, începând cu ora 19.00, la Sala Constanţa din JW Marriott Bucharest Grand Hotel.
Vor fi multe fotografii, dar şi poveştile din spatele lor, prezentate într-un scurtmetraj de making-of al albumului.
Seara se va încheia în emoţia horilor străvechi, cu un recital special Grigore Leşe.
Rapsodul din Lăpuş va fi, de altfel, invitatul special al evenimentului şi va cânta împreună cu un grup de patru aromâni fârşeroţi.
http://blog.razvan-voiculescu.ro/
mult succes!