Sunt aici

"Sunt aici cu toate gândurile mele

Şi coastele pe dos nici eu nu ştiu cum

De am rătăcit atâtea nopţi fără nume fără aer

Zgomotele se aud atât de puternic în spatele pereţilor

Şi nu pot dormi - iubirea e cea mai hâtră pânză - din nou acelaşi gust de absint ... "



("Absintheria din oraşul vechi") - Angela Baciu



miercuri, 15 decembrie 2010

Targ vintage & handmade de Craciun


Echipa "MADAME VINTAGE" implineste 1 AN de Targuri Vintage & handmade
si va multumeste tuturor acelora ce au fost si sunt aproape.

Pentru a sarbatori impreuna, va invita alaturi de echipa de la Club "Zod!ar" si agentia "fel.de.fel" sa ne bucuram de o noua editie a

"TARGULUI VINTAGE & HANDMADE DE CRACIUN"
18 - 19 decembrie 2010, orele 11 - 18, club "Zod!ar" (fostul Cinema "Popular") Galati
Fiecare dintre artistele noastre va vor pregati daruri-surpriza, cei ce vor intra primii la targ vor primi suveniruri, veti fi incantati sa vedeti accesorii, bijuterii si obiecte vintage, accesorii handmade create special cu tema Craciunului, minunate decoratiuni de brad, de impodobirea casei si a meselor de Craciun si Revelion, carti vechi, felicitari, poeme de iarna, dar si produse contempoane si indiene la cele mai mici preturi.

Ca de fiecare data va fi prezent un make-up artist ce va face demonstratii de machiaj pentru serile speciale de sarbatori si nu numai.

Pentru doritori, se pot realiza la comanda daruri, bijuterii, accesorii, impletituri de iarna, prajituri si multe altele.
Colaboratorul si prietenul nostru Cristian NASTASE - fotograf profesionist va fi din nou prezent si va realiza pentru Dumneavoastra cele mai frumoase portrete si fotografii de targ.
Din program:
In ziua de sambata 18.12, ora 14.00, in deschidere vom pregati un spectacol special de colinde.
Veti fi colindati de artistii: Catalin CRISTESCU si Daniel BUSILA ce au pregatit: "Zori de ziua", "Deschide usa, crestine", "Linu-i lin", "Afara ninge linistit" si multe altele.
Duminica 19.12 la ora 15.00 pregatim un alt program-surpriza: recital extraordinar de dans in interpretarea cunoscutului Ansamblu "Tinere talente" de la Casa de Cultura a Sindicatelor Galati si coregrafa Andreea IGNAT - veti putea viziona in avanpremiera momente inedite ce vor face parte din spectacolul "CRACIUN DE VIS" organizat de Casa de Cultura a Sindicatelor Galati" & Teatrul Dramatic "Fani Tardini" in data de 22 decembrie, ora 17 pe scena Teatrului Dramatic "Fani Tardini".
Targul nostru de Craciun va asteapta cu mic - cu mare sa va bucurati de clinchetul de clopotei si atmosfera special creata in Club "Zod!ar", de muzica buna si un ceai fierbinte cu miros de scortisoara.

Echipa "Madame Vintage" alcatuita din Constance VINTILA - artist decorator si Angela BACIU - scriitor/promotor cultural va ureaza tuturor
"LA MULTI ANI!" si va asteapta si la urmatoarele noastre editii.
Tuturor "SARBATORI FERICITE!!!"

(foto afis realizat de cristian nastase)