Sunt aici

"Sunt aici cu toate gândurile mele

Şi coastele pe dos nici eu nu ştiu cum

De am rătăcit atâtea nopţi fără nume fără aer

Zgomotele se aud atât de puternic în spatele pereţilor

Şi nu pot dormi - iubirea e cea mai hâtră pânză - din nou acelaşi gust de absint ... "("Absintheria din oraşul vechi") - Angela Baciumiercuri, 20 iulie 2011

Pascal Bruckner in Romania

COMUNICAT DE PRESĂ
Pascal Bruckner se întâlnește cu cititorii din România!

Bine-cunoscutul autor Pascal Bruckner se întâlnește cu cititorii din România, miercuri 27 iulie, ora 18.00, în Librăria Cărtureşti Verona, unde va avea loc lansarea celui mai recent volumul al său - Paradoxul iubirii – publicat de Editura Trei.
Alături de autor vor fi prezenți regizorul Chris Simion, criticul literar Dan-Silviu Boerescu și directorul editorial al Editurii Trei, Magdalena Mărculescu.

Despre carte:
Paradoxul iubirii este un volum de eseuri provocatoare despre iubire. Cartea lui Pascal Bruckner descrie variaţiile paradoxale la care este supusă iubirea în călătoria pe care o face între erotism şi căsătorie. Putem vorbi, se pare, de progres în ceea ce priveşte condiţia femeii, condiţiile de muncă sau condiţiile de sănătate ale oamenilor. Dar nu şi atunci când vorbim despre sentimente şi pasiuni.
E o mare dilemă, pe care o trăim as¬tăzi, întreţinută de dorinţa de a ne bucura în iubire atât de pasiune, cât şi de indepen¬denţă.
Istoria nu a găsit soluţie la suferinţa din dragoste.

Despre autor:
Pascal Bruckner este bine-cunoscutul autor al mai multor romane, dintre care bestsellerul Luni de fiere, precum şi a numeroase cărţi de eseu: Euforia perpetuă, Mizeria prosperităţii, Tirania penitenţei sau Noua dezordine amoroasă, scrisă împreună cu Alain Finkielkraut. Toate aceste cărţi au apărut la Editura Trei.

Vă invităm la un dialog spumos și incitant cu Pascal Bruckner în cadrul intim-cultural asigurat de Librăria Cărturești Verona.

Pentru mai multe informaţii vă rugam să contactaţi:
Teodora Ivan Florina Pirjol
Tel mobil: 0726 112 432
Tel mobil: 0734 116 572
teodora.ivan@edituratrei.ro
florina.pirjol@edituratrei.rone vedem acolo!