Sunt aici

"Sunt aici cu toate gândurile mele

Şi coastele pe dos nici eu nu ştiu cum

De am rătăcit atâtea nopţi fără nume fără aer

Zgomotele se aud atât de puternic în spatele pereţilor

Şi nu pot dormi - iubirea e cea mai hâtră pânză - din nou acelaşi gust de absint ... "



("Absintheria din oraşul vechi") - Angela Baciu



marți, 1 februarie 2011

Stagiunea de Muzica Veche, Bucuresti


Stagiunea de Muzică Veche Bucureşti
31 ianuarie 2011

Agenţia "Medieval Praxis" anunţă deschiderea celei de-a doua ediţii a
"Stagiunii de Muzică Veche Bucureşti"

Acesta va avea loc în seara zilei de vineri, 4 februarie 2011, de la ora 19, în Sala Bizantină a Palatului Cercului Militar Naţional cu un concert susţinut de clavecinistul Erich Türk.

Concertul este o invitaţie în fascinanta lume a instrumentelor cu claviatura din perioada barocului. Clavecinistul Erich Türk ne propune o calatorie în Europa sec. XVI - XVIII, acompaniată de creaţiile lui Frescobaldi, Sweelinck, d’Anglebert, Couperin, Bach, Haydn. Un adevărat concert – lecţie pe parcursul căruia veţi descoperi secretele ce se ascund între delicatele corzi ale virginalului, spinetei şi clavecinului. Toate cele trei instrumente vor ocupa podiumul de concert pentru a desăvarşi elegantă seară de muzică veche.
Concertul este posibil datorită susţinerii CLAR Group.

Biletele sunt disponibile prin reţeaua Eventim în magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas şi online pe www.eventim.ro.

Aflată la cea de a doua ediţie, "Stagiunea de Muzică Veche Bucureşti" a fost bine primtă încă de la debut atât de către publicului cât şi de către presă.
Acoperind un gol în viaţa culturală a Capitalei, Stagiunea a beneficiat de prezenţa unor invitaţi importanţi (Neagu Juvara, Grigore Leşe) si devenit o constantă în agenda publicului dornic de evenimente artistice de calitate.

Contact: http://stagiune.medievalpraxis.ro
Laurenţiu Constantin: 0725.22.33.94 laurentiu@medievalpraxis.ro

Înfiinţată în anul 2005, "agenţia Medieval Praxis" şi-a concentrat activitatea în domeniul organizării de evenimente culturale şi management artistic. Prin specificul evenimentelor organizate, agenţia şi-a propus să vină în întâmpinarea iubitorilor de muzica cultă, în special de muzică veche, un domeniu ce reprezintă firul roşu al activităţii Medieval Praxis.
Printre cele mai importante realizări ale agenţiei, pe lângă Festivalul de Muzică Veche Bucureşti (ediţiile 2006-2010), se numară organizarea "Festivalului şi Târgului de Artă Medievală" Bucureşti, "Festivalului Mediaş - Cetate Medievală", "Tabăra Medievală pentru copii", diverse conferinţe şi evenimente de afaceri.

va fi o seara de neuitat!