Sunt aici

"Sunt aici cu toate gândurile mele

Şi coastele pe dos nici eu nu ştiu cum

De am rătăcit atâtea nopţi fără nume fără aer

Zgomotele se aud atât de puternic în spatele pereţilor

Şi nu pot dormi - iubirea e cea mai hâtră pânză - din nou acelaşi gust de absint ... "("Absintheria din oraşul vechi") - Angela Baciujoi, 28 octombrie 2010

Serile de Poezie de pe Strada Balcescu I

Invitatie:
In aceasta toamna va invit sa ne bucuram impreuna de o simfonie de culori, de o natura generoasa, de chipuri dragi, prietenoase, de seri linistite de poezie.
Pe langa proiectele "Atelierele de lectura ale poetei Angela Baciu", "GalART pentru tineri", "Povestitorii de pe Strada Domneasca", "Dialogurile poetei Angela Baciu" - si emisiunea cu acelasi nume - pe care le-am dezvoltat impreuna cu dumneavoastra, va invit din noiembrie 2010 la.... "Serile de Poezie de pe Strada Balcescu" .Comunicat:
UNIUNEA SCRIITORILOR DIN ROMANIA - filiala IASI
Libraria "Lumina" Galati & "dialogurile poetei Angela Baciu"

va invita la un nou proiect cultural:

"SERILE DE POEZIE DE PE STRADA BALCESCU I"

prima intalnire: marti 2 noiembrie 2010, ora 18.00

* invitat: poetul ANDREI VELEA
- isi va lansa volumul "Gimnastul fara plamani" ed.Centrul Cultural "Dunarea de Jos"
si va recita din creatiile proprii
* parteneri in proiect: Liceul de Arta "D.Cuclin" ce va participa cu un moment artistic, vor citi elevi din creatiile proprii
prof.coordonator: Ilie Elena

Desi suntem intr-o toamna tarzie, cu vreme capricioasa si ploi multe in data de 2 noiembrie vor incepe calduroase seri de lecturi publice in cadrul proiectului “Serile de Poezie de pe Strada Balcescu” fondat de poeta Angela Baciu.
Proiectul va include: seri de poezie, proza si eseu, spectacole de muzica si teatru, expozitii fotografice, ateliere, lansari de carte si reviste,s.a.
Intr-un cadru adecvat, intr-o librarie chiar in centrul vechi al Galatiului pe Str.Balcescu, toti iubitorii de arte sunt invitati sa participe alaturi de noi la aceste seri romantice.
Sunt invitati reprezentanti ai culturii, scriitori, pictori, sculptori, muzicieni, profesori, jurnalisti de la publicatii culturale centrale, scrise, tv si on line, presa locala, institutii colaboratoare, dar si elevi si studenti, publicul larg.
intrarea este libera, va asteptam la un ceai fierbinte si poezie buna!
gazda primitoare: librarila "lumina" & d-na Costina Musat


moderator, concept proiect by Angela BACIU
Poeti de pretutindeni sa ne bucuram impreuna de minunate seri de poezie!!!