Sunt aici

"Sunt aici cu toate gândurile mele

Şi coastele pe dos nici eu nu ştiu cum

De am rătăcit atâtea nopţi fără nume fără aer

Zgomotele se aud atât de puternic în spatele pereţilor

Şi nu pot dormi - iubirea e cea mai hâtră pânză - din nou acelaşi gust de absint ... "



("Absintheria din oraşul vechi") - Angela Baciu



luni, 25 octombrie 2010

Targ vintage&hand made,oct.2010







S-a incheiat si editia din octombrie a Targului vintage & hand made "Madame Vintage"
Si de aceasta data a fost o editie frumoasa, s-a creat o atmosfera veche, de suflet, am avut posibilitatea sa dialogam, sa comunicam, sa ne cunoastem mai bine publicul si sa ne bucuram de o muzica deosebita si o cafea fierbinte.

Au participat artistele hand made: Alexandra Stan, Ana Maria Mocanu, Corina Nazaru, Mariana Sava, Gabriela Spiridonescu, Elena Gavrila, Mirela Cretu, Oana Luiza Cucu & Constance Vintila – artist decorator si organizator - datorita carora am putut vedea creatii unice, accesorii inedite, de la bratari, inele, cercei, pana la vederi vechi, obiecte vintage, genti exotice, dar si impletituri din diferite materiale.
Au fost trei zile incarcate de bucurie, atat expozantii, cat si vizitatorii au facut schimb de impresii , au legat prietenii, in asa fel incat urmatoarele targuri sa fie si mai reusite.
Cand vor fi acestea?
In preajma lui Mos Nicolae – targul de atunci va avea doua teme: daruri de sarbatoare si traditii indiene si inca un targ in preajma sarbatorilor de iarna de Mos Craciun.
Din nou, prietenii nostri din echipa clubului "Zodiar" ne-au fost aproape, punandu-ne la dispozitie tot ce aveam nevoie, le multumim din suflet, multumim tuturor celor ce ne-au fost alaturi si, nu in ultimul rand si presei care a mediatizat evenimentul.
Pana la urmatoarele editii, va urez tuturor o toamna cat mai frumoasa.



(foto 1: Cristian Nastase - fotograf profesionist,
foto 2 si 3 arhiva: angela baciu)