Sunt aici

"Sunt aici cu toate gândurile mele

Şi coastele pe dos nici eu nu ştiu cum

De am rătăcit atâtea nopţi fără nume fără aer

Zgomotele se aud atât de puternic în spatele pereţilor

Şi nu pot dormi - iubirea e cea mai hâtră pânză - din nou acelaşi gust de absint ... "("Absintheria din oraşul vechi") - Angela Baciumarți, 12 aprilie 2011

Clasic e Fantastic

Un proiect Filarmonica “George Enescu” și Clock Advertising

"Clasic e Fantastic" este cel mai amplu proiect educațional de muzică clasică destinat copiilor și tinerilor, finanţat exclusiv din surse private, în care sunt implicaţi cei mai buni muzicieni ai ţării – instrumentiştii Filarmonicii George Enescu. Alături de ei urcă pe scenă şi viitorii muzicieni, astăzi studenţi ai Universităţii Naţionale de Muzică Bucureşti.

Proiectul Clasic e Fantastic™ este o premieră în România. În majoritatea orașelor lumii, la Viena, Paris, München, Hamburg, Londra, Praga, Budapesta, New York marile instituţii muzicale de cultură derulează de ani de zile programe educaționale asemănătoare. Pentru prima stagiune a acestui proiect (2010-2011) obiectivul este de a aduce în sălile de spectacol ale Ateneului Român și ale Conservatorului peste 10,000 de copii și tineri. Accesul este liber.

Organizatorii își doresc ca acest proiect să depășească bariera timpului și orașului în care a fost conceput – București, și să permită cât mai multor copii și tineri accesul gratuit la educația muzicală clasică.
http://www.clasicefantastic.ro/