Sunt aici

"Sunt aici cu toate gândurile mele

Şi coastele pe dos nici eu nu ştiu cum

De am rătăcit atâtea nopţi fără nume fără aer

Zgomotele se aud atât de puternic în spatele pereţilor

Şi nu pot dormi - iubirea e cea mai hâtră pânză - din nou acelaşi gust de absint ... "("Absintheria din oraşul vechi") - Angela Baciumiercuri, 20 aprilie 2011

Joia de poveste, ed.I

Eveniment pentru copii. Invitatie:

LIBRARIA "HUMANITAS" GALATI

si scriitoarea Angela BACIU

invita toti copiii cuminti,impreuna cu parintii, bunicii, prietenii, educatorii , invatatorii si toti iubitorii de povesti
la Prima Editie a Povestilor pentru copii intitulata:

“JOIA DE POVESTE"

prima intalnire: Joi, 21 aprilie 2011, orele 17.00,

chiar inainte de Sarbatorile Pascale,
timp de o ora, sunt invitati copii cu varste cuprinse intre 3 – 7 ani la prima editie a “Povestilor pentru copii cuminti” si a “Atelierelor pentru micuti” initiate de scriitoarea Angela Baciu in parteneriat cu Libraria “Humanitas” Galati.

Vor fi citite povesti, urmate de discutii libere despre ce cred copii despre povesti si personajele lor, daca le plac povestile si daca scriu sau isi imagineaza chiar ei povesti cu noi personaje.

Copii vor fi seviti cu ceai cald, vor fi intampinati cu surprize, iar evenimentul se va desfasura in “cafeneaua literara” din librarie, intrarea fiind gratuita pentru toti copii.

Scopul acestor intalniri este de a arata copiilor importanta cartilor, de a-si forma obiceiul de a citi carti si a invata din morala intamplarilor petrecute in povestile noastre, cat si de a dialoga si comunica liber.

Va asteptam la Libraria "Humanitas", Str.Domneasca, Nr.45, Galati (langa Universitate)

Tuturor Sarbatori frumoase!